Yeteneklerinizi Paylaşın, Büyük Ödülleri Kazanın!

17 Ocak 2023

Dünyanın dört bir yanında başarılı mühendisler, eşsiz projelere imza atarken yıllardır sektörüne yön veren yapı mühendisliği yazlımı ProtaStructure’ı kullanıyor. Biz ise yıllardır kullanıcılarımızın başarılı projelerini gururla internet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz. Şimdi ise bir adım daha atıyor ve ProtaStructure ile tamamlanan o eşsiz projelere harika ödüller veriyoruz!

https://protasoftware-psnews.s3.eu-central-1.amazonaws.com/news/content/design-awards-submissions-2023-tr-02-20230117.jpg

Geçtiğimiz yıl yüzün üzerinde projenin yarıştığı, rekabetin nefes kestiği bir süreç yaşamıştık. Bu yıl ise sizleri daha heyecanlı bir yarışmaya davet ediyoruz! Çok katlı binalar, hastaneler, stadyumlar, köprüler… En basit modellerden en karmaşık modellere kadar her tür proje, oldukça kolay bir başvuru işlemi ile yarışmaya katılabiliyor! Formu doldurmanız ve projenizi yüklemeniz yeterli! Üstelik herhangi bir katılım ücreti de bulunmuyor.

https://protasoftware-psnews.s3.eu-central-1.amazonaws.com/news/content/design-awards-submissions-2023-tr-03-20230117.jpg

ProtaStructure 2023 Tasarım Yarışması’na katılan projeler, aralarında büyük tasarım firmalarının ve başarılı mühendislerin de bulunduğu geniş bir kitleyle paylaşılacak! Yarışmaya katıldığınızda sosyal medya platformlarının tamamında firmanızı ve projelerinizi gösterme, diğer ProtaStructure kullanıcıları ile iletişim kurma ve uluslararası bilinirlik kazanma şansını yakalayacaksınız! – Üstelik bunlara ek olarak bir de büyük ödüllerin sahibi olmaya bir adım daha yaklaşacaksınız!

https://protasoftware-psnews.s3.eu-central-1.amazonaws.com/news/content/design-awards-submissions-2023-tr-04-20230117.jpg

Peki dünyayı şekillendiren başarılı mühendisleri kutlamayı amaçlayan bu yarışmanın büyük ödüllerine yakından bakmak ister misiniz?

🥇 Bir Yıl Geçerli ProtaStructure Enterprise Suite
🥈 Bir Yıl Geçerli ProtaStructure Professional Suite
🥉 ProtaStructure Standard Suite Kalıcı Lisansı
🏅 Bir Yıllık Ücretsiz Abonelik Yenileme
🏅 6 Aylık Ücretsiz Abonelik Yenileme

Yarışmaya katılan tüm projeler öncelikle Prota Yazılım ekibi ile paylaşılacak ve finalistler ekip tarafından belirlenecek. Finale kalan projeler ise tüm sosyal medya hesaplarımızda paylaşılacak. Birincilik koltuğunun sahibi ise yalnızca ProtaStructure kullanıcıları ve takipçileri tarafından belirlenecek!

Formu doldurun, projenizi paylaşın ve ProtaStructure 2023 Tasarım Ödülleri’nin sürprizlerle dolu, heyecanlı sürecine hemen katılın!

Hemen Başvurun!