ProtaStructure 2019 Asya Lansman Seminerleri Tamamlandı

11 Aralık 2018

3-7 Aralık tarihleri arasında Singapur ve Malezya’da 400’ü aşkın sektör profesyonelini ağırladığımız etkinliklerde ProtaStructure 2019 sürümünü tanıttık. Etkinliklerde ayrıca, inşaat sektörünün dijital geleceği olan Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) teknolojisi üzerine yaptığımız çalışmaları ve gelişmeleri de katılımcılarımız ile paylaşma fırsatı yakaladık.

Sektörün önce gelen tasarım ve mühendislik firmalarının üst düzey yöneticilerinin katıldığı etkinliklerde paylaşılan ana konu başlıklarımız;

  • ProtaStructure 2019 - Çelik, kompozit ve betonarme yapı elemanlarını tek bir model üzerinde birlikte kullanarak tasarlanması,
  • ProtaDetails 2019 ile betonarme detay çizimlerinin otomatik olarak oluşturulması ve paftalanması,
  • ProtaSteel 2019 ile çelik bağlantıların ve bağlantı tasarımlarının otomatik olarak oluşturulması ve raporlanması,
  • BIM teknolojisi ve ProtaBIM 2019 ile proje koordinasyonunun sağlanması,
  • Asya’da BIM kullanımı ve BIM’in yaygınlaşması,
  • BIM ve Ötesi: İnşaat Sektöründe Dijital Dönüşüm.

Prota Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Jozef Kubin Asya etkinlikleri ile ilgili düşüncelerini şu şekilde paylaştı “ProtaStructure, uluslararası pazarda yapı sistemlerinin modellenmesi, analizi, tasarımı ve farklı disiplinler ile olan işbirliği konularında en kapsamlı ve güvenilir mühendislik çözümü olduğunu bir defa daha ispatladı. Uzak Doğu Asya’da sunduğumuz çözümlerimize gösterilen ilgiden ve aldığımız geri dönüşlerden son derece memnunuz.”

ProtaStructure 2019 sürümü ile Amerikan, Filipinler ve Endonezya yönetmeliklerinin de desteklendiğini belirten Prota Asya Satış Direktörü Nigel Watts ise şöyle ekledi, “ProtaStructure 2019 sürümü ile beraber tasarım, detay çizimleri ve disiplinler arası koordinasyon konularında birçok iyileştirme ve yenilikler yapıldı. Sürekli artan kullanıcılarımızın Prota çözümleri kullanarak projelerinde sağladıkları başarılarını desteklemeye devam edeceğiz.” diye ekledi.