Prota, Autodesk University Las Vegas Etkinliğine Katıldı

06 Aralık 2017

Autodesk'in her yıl tasarım dünyası ve sektör profesyonellerini buluşturduğu Autodesk University (AU) etkinliği, 12 - 14 Kasım tarihleri arasında Las Vegas, Nevada'da gerçekleşti. Prota Bilgisayar, Autodesk'in Türkiye'deki en büyük yetkili iş ortağı olarak bu önemli etkinlikte yerini aldı.

Yapı, inşaat, üretim ve genel tasarım alanlarından binlerce profesyonel, sektörlerinin en yeni trend ve teknolojilerini dinleme, farklı oturumlarda Autodesk ürünlerinin sunduğu inovatif yaklaşımları tanıma ve farklı sektörlerden profesyonellerle fikir alışverişinde bulunabilme fırsatı yakaladı.

Autodesk CEO'su Andrew Anagnost'un açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Autodesk yetkililerinin ve endüstri dünyasının lider isimlerinin tasarım, mühendislik, üretim, medya ve eğlence ve diğer sektörlere yönelik paralel oturumları ile devam etti.

Prota Bilgisayar İstanbul Bölge Müdürü Semih Türkdoğan AU 2017 ile ilgili düşüncelerini şöyle paylaştı; "Autodesk University etkinliği tasarım, inşaat ve çizim alanındaki profesyonellere ve yöneticilere yönelik en önemli etkinliktir. Autodesk'in Türkiye'deki en büyük iş ortağı olarak, yeni teknolojilerden ve sektör gelişmelerinden anında haberdar olmak ve iş ortaklarımızın Autodesk'in sunduğu eşsiz hizmetlerden en yüksek verimi almalarını sağlamak ana hedeflerimizdir. AU 2017, Autodesk'in bugüne kadar ki en görkemli ve şaşırtıcı etkinliği oldu. Autodesk çözümleri kullanan iş ortaklarımız için heyecanlı bir dönemin yaklaştığını söyleyebilirim."