Avrupa’daki İlk Ofisimiz Polonya’nın Başkenti Varşova’da Açıldı

11 Aralık 2019

Prota olarak Orta ve Doğu Avrupa’daki ilk ofisimizin Polonya’da kurulduğunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Böylece, Uzak Doğu’da bulunan Malezya ve Singapur ofislerinden sonra Polonya ofisi ile yurt dışı ofislerimize bir yenisini daha eklemiş olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Varşova Ofis 01
Varşova Ofis 04

Prota Polska adıyla faaliyete geçen yeni ofisimiz ile, inşaat mühendisliği yazılım çözümleri alanında Polonya ve komşu ülkelerde büyüme hızımızı arttırmayı ve bu bölgede bulunan mevcut kullanıcılarımızı desteklemeyi amaçlıyoruz. Polonya’nın başkenti Varşova’da yer alan ofisimizde, Ülke Operasyon Müdürü görevini 20 yılı aşkın yöneticilik deneyimi ile Pawel Federowicz yürütecek.

Varşova Ofis 03
Varşova Ofis 02

Hem yazılım hem de mühendislik çalışmalarımızda global büyüme hedeflerimiz için büyük anlam taşıyan bu gelişme hakkında Prota Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Joseph Kubin şöyle konuştu: “Gelişen bir şirket olarak, Avrupa’daki ilk ofisimizin açılışını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Hızla büyüyen kullanıcı tabanımıza verdiğimiz desteği ve katma değeri arttırmaya, ve rekabette onları öne geçirecek teknoloji çözümlerimizi geliştirmeye ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz. Farklı bölgelerdeki yatırımlarımızı arttırarak daha geniş kitlelerin teknoloji çözümlerimizden faydalanmalarını da hedeflemekteyiz.”

Prota Polska ofis adresi: ul. Wspólna 35 lok.12, Sródmiescie 00-519 Varşova, Polonya.