35. Yıl “Prota-Üniversite İşbirliği” Projesi

27 Şubat 2020
Prota-Üniversite İşbirliği Projesi

1985 yılından bu yana yenilikçi ve çağdaş yaklaşımı ile sektörde birçok başarıya imza atan Prota, bu yıl 35. Yılını kutluyor.

Bu özel yılı, önemli ve akademik bir proje ile taçlandırıyoruz. 35. Yıl “Prota-Üniversite İşbirliği” adını verdiğimiz projeyle; geçmiş yıllarda düzenlediğimiz sempozyumlarda yaptığımız gibi, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşabileceğimiz bir seminerler dizisi planladık. Bu seminer dizisinin ana teması Prota olarak ülkemizde yayılması için öncü rol üstlendiğimiz “BIM” olacaktır. Geleceğin mühendis ve mimar adayı öğrencilerimizin, eğitim hayatlarında BIM teknolojisi ile tanışması ve kendilerini bu konuda geliştirmesi adına üniversitelerde “BIM” ile “Mimar ve Mühendis” olmak konularında seminer düzenleyeceğiz. Bu proje ile imkânlarımız dâhilinde; Türk inşaat sektörünün gelişmesine katkı koymayı arzu ediyoruz.

Projemizin ilk durağı ise Kayseri oldu… 20 Şubat tarihinde Erciyes Üniversitesi ve 21 Şubat tarihinde Abdullah Gül Üniversitesi mimarlık ve mühendislik bölümleri öğrencileri ile buluştuk.

Prota-Üniversite İşbirliği Projesi
Prota-Üniversite İşbirliği Projesi