5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında Gaziantep’te buluşuyoruz!

28 Eylül 2023

Gaziantep Sanayi Odası ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı için geri sayım başladı! Türk yapı sektörünün önemli aktörlerini bir araya getirecek bu kıymetli etkinlikte Prota Yazılım ekibi olarak biz de yer alacağız!

https://protasoftware-psnews.s3.eu-central-1.amazonaws.com/news/content/antep-buildeast-20230928.jpg

Üretici ve satıcı firmalar, sektör profesyonelleri, yatırımcılar, meslek odaları, üniversitelerin mimarlık ve mühendislik bölümlerinden akademisyenler ve öğrenciler de dahil olmak üzere Türk yapı sektörünün aktörleri Gaziantep’te düzenlenecek bu fuarda bir araya geliyor. Hem sektör aktörleri arasında bilgi alışverişini desteklemeyi hem de yeni iş birlikleri için önemli bir platform oluşturmayı amaçlayan bu etkinliği kaçırmamanızı öneririz.

Yapı mühendisliği projelerinizde ihtiyaç duyduğunuz her şeyi tek çatı altında sunan ProtaStructure Suite’i keşfetmek ve fuara özel tekliflerden faydalanmak için standımızı mutlaka ziyaret edin! Güvenli yapı tasarımında sektörüne yön veren bir BIM yazılımıyla tanışın. ProtaStructure Suite bir yapı mühendisliği yazılımından çok daha fazlası!

Betonarme ve çelik elemanların tasarımını TBDY 2018, TS 500 ve TS 498 başta olmak üzere yerli ve uluslararası yönetmeliklere göre hızlıca yapabilir, detay çizimlerini tek tıkla oluşturabilirsiniz. Proje sürecinize hız katarken kapsamlı yönetmelik desteğiyle de tasarladığınız yapıların güvenliğinden emin olabilirsiniz. ProtaStructure Suite ile proje sürecinize hız katarken ekibinizin verimliliğini ve koordinasyonunu da zirveye taşıyabilirsiniz! 

5-8 Ekim tarihlerinde Gaziantep’te buluşalım! Yapısal tasarımda profesyonel mühendislerin tercihi ProtaStructure Suite’i BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Prota Yazılım ekibiyle birlikte keşfedin!