Las Vegas’da Autodesk University Etkinliğine Katıldık

23 Kasım 2016

Autodesk tarafından her yıl düzenlenen Autodesk University etkinliği bu sene 14-16 Kasım tarihlerinde Las Vegas’ta gerçekleştirildi. 10.000’i aşkın katılımcının bulunduğu etkinliğe, Prota’yı temsilen Prota Bilgisayar İstanbul Bölge Direktörü Semih Türkdoğan, Autodesk Revit Ürün Yöneticisi Songül Bilge ve Altyapı Ürünleri Yöneticisi Murat Özmen katıldı.

3 gün süren etkinlikte, tasarım ve endüstri alanındaki son gelişmeler, en yeni trend ve teknolojiler Autodesk’in üst düzey yöneticileri tarafından tanıtıldı. Yeni bulut teknolojileri, sanal gerçeklik, üretim ve 3D printing en çok ilgi gören konular oldu. Dünyanın farklı bölgelerinden gelen binlerce tasarımcı, mühendis ve profesyonel birbirleri ile tanışma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladı.

Autodesk’in üst düzey yöneticilerinin açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, Autodesk yetkililerinin ve endüstri dünyasının lider isimlerinin tasarım, mühendislik, üretim, medya ve eğlence ve diğer sektörlere yönelik paralel oturumları ile devam etti. Etkinlik yine Autodesk yöneticilerinin kapanış konuşmaları ile son buldu.